https://www.lajcon.nl/over-ons
   
  Lajcon Metaalwerken

  Lajcon Metaalwerken

  Professionals in metaalbewerking
  Lajcon Metaalwerken

  Lajcon Metaalwerken

  Professionals in metaalbewerking

  Lajcon Metaalwerken

  Wij zijn sinds 10 jaar actief als leverancier van staalconstructies in de bouw in Zuid-Limburg en Belgisch Limburg. Ons staalbouwbedrijf richt zich op het produceren, leveren en monteren van staalconstructies voor onder andere appartementencomplexen, hallenbouw, trappen en hekwerken.

   

  Specialist in renovatie- en restauratieprojecten

  De renovatie en restauratie van oude panden is een vak apart. Het neemt veel tijd in beslag en vraagt om een gedegen organisatie. Vaak doen er zich ter plekke onvoorziene “problemen” voor die om een creatieve oplossing vragen. Door onze jarenlange ervaring heeft Lajcon Metaalwerken veel kennis en kunde opgebouwd in het renoveren van oude panden.  Tel daarbij op de passie voor deze bijzondere bouwwerken en je mag ons met recht “dé specialist in renovatie” noemen.

   

  Lajcon Engineering

  Vanaf de aanvaarding van een project, bieden en begeleiden wij het complete proces van calculatie tot en met de eindoplevering. Concreet betekent dit dat we zorg dragen voor zowel de engineering als het productieproces. Hiermee onderscheiden we ons van onze concurrenten. We maken zelf de constructietekeningen met het 3D-programma Tekla Structures, waarmee we in onze eigen werkplaats aan de slag gaan. Tijdens het engineeringsproces wordt nauw contact gehouden met de opdrachtgever en eventuele derde betrokken (onder)aannemers.

   

  Lajcon voor particulieren

  Nu de verhuizing naar ons nieuwe pand op industrieterrein Borrekuil een feit is, is er tevens gelegenheid ontstaan om de verkoop van staal aan particulieren te starten. Ons assortiment bestaat onder andere uit kokers, profielen, buizen, L-profielen, H-profielen en strips in verschillende maten. Meer informatie volgt binnenkort op deze website.

  Neem contact op